Bine ați venit

Articole ayurvedice

Conținutul

  Emisiuni TV Beneficiile plantelor traditionale indiene plante ayurvedice Lector in Ayurveda si trainer de dezvoltare personala, domnul Mihai Minoiu ne prezinta cateva din cunostintele lui despre plante indiene ayurvedice. Ayurveda este un sistem medical alternativ care isi are originile in India.

  Articole ayurvedice cauzele artrozei articulației

  Cu mii de ani inainte ca medicina moderna sa ofere dovezi stiintifice ale legaturii minte-corp, inteleptii indieni au dezvoltat Ayurveda, care continua sa fie unul dintre cele mai sofisticate si puternice sisteme de sanatate minte-corp din lume. Ayurveda se ghideaza dupa doua principii fundamentale: Mintea si corpul sunt conectate intr-o maniera inexplicabila, dar foarte Articole ayurvedice.

  Articole ayurvedice dureri articulare la nivelul ezoteric

  Nimic nu are mai multa putere de a vindeca corpul decat mintea. Libertatea imbolnavirii depinde de Articole ayurvedice propriei constientizari, de aducerea ei in echilibru si de extinderea acestui echilibru asupra corpului.

  Articole ayurvedice inflamația genunchiului este o boală

  Despre Radu Mariana Designer si content writter, colaborator al magazinului online Paradisul Verde - pasionata de un stil de viata echilibrat si sanatos.