Îmbinarea rosturilor

Îmbinarea rosturilor

Conținutul

  In acest video va arătam cum sa chituiți si să puneți banda de îmbinare după instalarea plăcilor de gips-carton. Aici sunt pașii pe care ii urmăm: Unul dintre cel mai important pas in pregătirea gletului gata preparat este amestecarea cu un mixer mecanic cu o viteza mică după deschiderea capacului.

  îmbinarea rosturilor gel gel rotund Preț

  Daca este necesar, gletul poate fi diluat cu de ml de apă la 20 de kg de produs, adăugând cate puțin pentru atingerea consistentei dorite. După pre-amestecarea gletului, putem trece la umplerea rosturilor.

  îmbinarea rosturilor medicament pentru dureri articulare severe

  Puneți cantitate suficientă de glet pentru a umple complet îmbinarea si presați bine cu un fier de glet pentru a asigura o umplere completă a spațiului dintre plăci. Banda de amestec formată îmbinarea rosturilor ambele părți ale îmbinării trebuie îmbinarea rosturilor fie de aproximativ 6 mm, adică puțin mai lată decât banda de îmbinare.

  Îmbinarea rosturilor umplerea îmbinării pe toata lungimea sa, așezați  banda îmbinarea rosturilor îmbinare si apăsați-o ușor pentru a se îngloba in pasta. Neteziți banda cu o ușoară presiune pe toată lungimea îmbinării pentru a se scoate si a îndepărta surplusul de material de sub bandă.

  îmbinarea rosturilor inflamația nervului tratamentului articulației genunchiului

  Aplicați un al doilea strat de amestec pe îmbinare cu o lățime de aproximativ mm, astfel urmând nivelarea îmbinării o data cu restul suprafeței peretelui. Note importante: Folosiți banda de hârtie când finisați plăcile de gips-carton cu marginile rotunjite.

  îmbinarea rosturilor ce să faci dacă articulațiile șoldului doare

  Banda de hârtie are micro - perforații si in același timp elasticitate înaltă, ceea ce previne apariția crăpăturilor la îmbinări atunci la mișcările  substratului. Folosiți banda de fibră de sticlă pentru a întări marginile  nefabricate cele drepteavând o grosime minimă si permițând o aliniere precisă a peretelui.

  îmbinarea rosturilor cum să tratezi o articulație uscată