Colafast Colagen Rapid 30 capsule » Pret 54,19Lei • Puterea Plantelor

Pret colafast. Partners Canada Colafast Colagen Rapid 3X30cps Pachet 2+1

Conținutul

Pentru a avea efectul maxim scontat, se recomanda sa se urmeze urmatoarea schema de administrare: 3 luni de zile cate 2 capsule pe zi, apoi 3 luni de zile cate 1 capsula pe zi.

La terminarea celor 6 pret colafast, se reia aceeasi schema de administrare.

cote de tratament comun

In acest mod este asigurata umectarea lubrifierea permanenta a cartilajului articulatiilor. Cantitate: 60 capsule ColaFast Colagen Rapid conține o formulă naturală unică în Romånia ce a fost creată și dezvoltată în laboratoarele Partners Canada și care combină 3 tipuri de colagen: - Colagen Cartidyss® pret colafast formulă brevetată extrasă din cartilajul de pisică de mare sursă marină rară de calitate superioară cu absorbție specifică la nivelul cartilajului articular - Colagen Collyss® - formulă brevetată extrasă din pește marin sursă marină de calitate superioară cu absorbție specifică la pret colafast tendoanelor și ligamentelor - Colagen nativ tip II Formula este îmbogățită cu vitamina C care ajută la o absorbție ridicată a celor 3 tipuri de colagen.

Pe măsura înaintării în vårstă, scade sinteza de colagen, rezistența cartilajului se deteriorează și atunci e necesară o sursă de colagen de pret colafast superioară, cu grad de absorbție pret colafast.

pregătirea artei pentru articulații

Să nu uităm că baza sănătății noastre constă atåt în ceea ce consumăm, cåt și, în egală măsură, în ceea ceea ce absorbim și asimilăm. În cazul suplimentelor alimentare, absorbția este esențială pentru eficiența lor terapeutică.

poate urina vindeca articulațiile

Ingrediente: Agent de încărcare: amidon de porumb; capsulă: gelatină, dioxid de titan; Colagen Cartidyss® proteine de colagen tip II, formulă brevetată extrasă din cartilaj de pisică de mare 33,33mg; Colagen Collys® proteine colagen de tip I, formulă brevetată extrasă din pește 22,22mg; Vitamina C: acid ascorbic 20mg; emulsifiant: stearat de magneziu; colagen nativ tip II 0,5mg.

Mod de administrare: 1 capsulă pe zi, în timpul sau după masă, cu o cantitate suficientă de lichid.

Descriere Prospect Avantaje Studii ColaFast® Colagen Rapid are o formulă unică, care combină 3 tipuri de colagen, sub formă de hidrolizat incluzând brevetele Cartydiss® și Collyss® din sursă marină, cu absorbție rapidă datorată dimensiunii mici a particulelor, comparativ cu alte tipuri de colagen animal sau chiar marin. Brevetul oferă siguranță și încredere în calitatea, funcționalitatea și eficiența produsului. Studiile clinice au dovedit o eficiență crescută și o absorbție net superioară a colagenului marin față de cel animal.

În cazuri deosebite sau pentru persoanele supraponderale, se poate mări doza la 2 capsule pe zi. Cantitate: 30 capsule.

Colafast