Supramax Articulatii Direct, 10 fiole - Prospect | labrad.ro

Supramax fiole, Supramax Articulatii Direct, 10 fiole

Conținutul

  supramax fiole

  Alti clienti au cumparat si Acidul hialuronic, cea mai importanta componenta a substantei sinoviale din articulatii, are rol de hidratare si lubrifiere a tesuturilor, iar vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului. Colagenul asigura peptidele pentru biosinteza cartilajului, confera forta, rezistenta, flexibilitatea si suportul pentru tesuturi conjunctive, ligamente, tendoane, oase, piele si alte parti supramax fiole corpului.

  supramax fiole

  Vitamina C contribuie la formarea naturala supramax fiole colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos, ligamentelor, dintilor, gingiilor, vaselor de sange si a pielii.

  Biotina contribuie la mentinerea sanatatii pielii, parului, a membranelor mucoasei si la intretinerea metabolismului energetic normal.

  supramax fiole

  Indicatii Sanatatea si functionarea sistemului osos si muscular; Protejeaza articulatiile; Contribuie la formarea normala a colagenului.

  Mod de administrare: A se agita flaconul inainte de a se consuma solutia gata preparata.

  supramax fiole

  Ingrediente: 12 g peptide din colagen hidrolizat de origine bovina20 mg acid hialuronic, 12 mg vitamina C si 50 mcg biotina. Informatii suplimentare.